Warande Noord +4

Image

Wegens succes verlengd: De Warande Noord +4!

Het is zo’n plan dat meteen tot de verbeelding spreekt. De luxe van vrijstaand wonen. De weidsheid van het Hollandse landschap,
met water en weide. En de allure van onderscheidende architectuur. Niet toevallig werd De Warande Noord snel verkocht.
Maar u krijgt nog een tweede kans. Het plan aan de Plasweg in Waddinxveen is uitgebreid met vier extra woningen.
De woningen die erbij komen, sluiten naadloos op het bestaande plan aan. Natuurlijk heeft u ook hier het privilege van een
vrijstaande woning, omringd door water. En met twee typen kunt u ook nog de stijl kiezen die u het meest aan het hart ligt.

Meer informatie bij Gouwestad Makelaardij

Image

Cornelis Broerweg type G

We staan ook op Funda
<--- Klik op afbeelding --->
Image
Cornelis Broerweg type A
Image
Image

TYPE G Comfortabeler wordt wonen niet

De twee rietgedekte villa’s Type G vormen de bekroning van De Warande Noord +4. Deze imposante villa’s met hun wit-gekeimde gevel, antraciet metselwerk plint, stoere houten gevelelementen en rieten dak zijn echt tijdloos. De grote raampartijen, die lopen van vloer tot plafond, zorgen ook hier voor een rijke lichtinval en veel uitzicht rondom. Met de beschutte veranda kunt u al snel genieten van de heerlijke tuin rondom de woning. Proef de sfeer van het buitenleven!

De villa’s van het type G beschikken over een woonoppervlakte van zo’n 187 m2, exclusief garage van ca. 26 m2 en vliering van ruim 7 m2. Via de zijentree en de ruime hal bereikt u de living annex woonkeuken van ruim 76 m2. Door de speelse opzet zijn er vele indelingen mogelijk. Alle ruimte voor een luxe woonkeuken, zithoekjes, een living met optioneel een open haard en een aparte ruimte die kan worden gebruikt als tv-kamer, speelkamer voor de kinderen, werkruimte of misschien een atelier.

Ook de verdieping is heerlijk om te vertoeven. De grote master bedroom van ruim 28 m2 heeft aan twee kanten een inloopgarderobe en is voorzien van een luxe badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel. Het toilet staat in een afzonderlijke ruimte. De slaapkamer aan de voorzijde (noordwest) ligt direct onder het schuine dak en heeft hierdoor een hoog schuin oplopend plafond. De twee aan de andere zijde gelegen slaapkamers (beiden ca. 15m2) zijn standaard voorzien van een vide en een speelse entresol. Hier kan via een laddertje de bovengelegen ruimte worden bereikt. Een leuke ruimte om te spelen of juist om te slapen.

Image
Image

TYPE A. Heerlijk wonen op uw eigen eilandje

De Warande Noord +4 telt twee vrijstaande villa’s van het type A. Een daarvan staat aan de parkzijde en de andere is gelegen aan de kant van de Plasweg. De villa gelegen aan het water is voorzien van een riet gedekte kap en de andere wordt uitgevoerd met een dak voorzien van donkere platte keramische pannen.

De villa’s hebben een woonoppervlakte van ca. 169 m2, exclusief de garage van ruim 21 m2 en vliering van ruim 12 m2. De zijentree en de royale hal geven toegang tot de ruime living en woonkeuken van bijna 70 m2. De woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde en biedt alle ruimte voor een kookeiland. Tevens bestaat de mogelijkheid om optioneel een deel van de garage als extra kamer bij de woning te betrekken. Ook is het een optie om in de woonkamer een open haard te laten aanleggen. De grote raampartijen, met glas tot op de vloer, garanderen een rijke lichtinval, in elk seizoen geniet u van het uitzicht op de tuin en de omgeving.

De verdieping van de woning bestaat uit vier ruime slaapkamers van een kleine 12 tot ruim 17 m2. Ook hier lopen de raampartijen van vloer tot plafond. Een sfeervol Frans balkon waarborgt uw veiligheid. De master bedroom is voorzien van een inloopgarderobe en uiteraard beschikt deze woning over een heerlijk grote badkamer die is voorzien van een royale inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel en niet te vergeten een raam voor voldoende daglicht! Verder treft u op de verdieping een separaat toilet en een technische ruimte annex berging. De vlizotrap in de gang op de verdieping geeft toegang tot de vliering.

Uw auto’s parkeert u op eigen terrein eventueel onder een optionele carport. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een luifel of veranda aan te laten leggen, zodat u ook in het voor- en najaar heerlijk beschut buiten kunt zitten.

Image
Image
Image
Image

Meer informatie?

Neem contact op met Gouwestadmakelaardij
Telefoon 0182 - 63 60 21

Email info@gouwestadmakelaardij.nl

Gouwestad Makelaardij
Zuidplaslaan 196
2743 CP Waddinxveen

Image