Vacature: Projectmanager Vastgoed

Zelfstandig je eigen projecten draaien voor gebiedsontwikkeling en vastgoedontwikkeling. Dat is de uitdaging die Wayland Real Estate jou biedt als Projectmanager Vastgoed. Kunnen wij dit aan jouw expertise overlaten?

Wat ga je doen?

Jij, de Projectmanager Vastgoed, bent verantwoordelijk voor het begeleiden van processen in de vastgoedontwikkeling. Jouw focus? Het plan van de tekentafel tot leven brengen en het realiseren van deze plannen. Je krijgt te maken met een diversiteit aan projecten waaronder de gebiedsontwikkeling van bedrijventerreinen/woongebieden, de realisatie van woningbouwprojecten en transformatieopgave naar woonbestemming. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten door heel het land. Afwisseling gegarandeerd!

Zodra de grond verkregen is, kom jij in actie en ga je voorbereidend werk doen. Je stelt bijvoorbeeld een businesscase op t.b.v. de verschillende ontwikkelvarianten. Hierbij werk je nauw samen met je directe collega’s. Daarnaast ben jij de schakel tussen alle betrokken partijen. Je weet exact op welk moment je iemand moet inschakelen. Je haakt architecten, bouworganisaties, de makelaar en andere betrokken partijen aan. Uiteraard zorg je voor een kostencalculatie, houd je de budgettering nauw in de gaten en informeer je de holding en externen over de voortgang van de projecten.

Maar er is meer. In deze functie vervul je ook een adviserende rol naar de Directeur en de Commercieel Directeur. Je ondersteunt hen in de keuze voor nieuwe ontwikkelmogelijkheden. Regelmatig voeren jullie een teamoverleg. De ene keer bestaat dit uit een brainstormsessie en de andere keer houden jullie je bezig met het maken van strategische besluiten. Voornamelijk werk je op onze standplaats in Bergschenhoek. Daarnaast werk je af en toe vanuit de projectlocaties.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf, met veel perspectief. Je werkt in een informele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij een goed salaris dat past bij je ervaring en toegevoegde waarde aan ons bedrijf. Daar bovenop krijg je 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen. Ook is er elke vrijdag een gezamenlijke lunch en borrel met collega’s.

Verder….

• Een fulltime dienstverband;

• Kans om te groeien binnen de organisatie;

• Laptop en mobiel;

• Reiskostenvergoeding;

• Arbeidsvoorwaarden conform cao Glastuinbouw

Wat breng je mee?

Dat je technisch en financieel onderlegd bent vinden wij belangrijk. Daarnaast ben je analytisch en ben je pragmatisch ingesteld. Ook ben je communicatief vaardig en heb je een commerciële instelling.

Daarnaast staat op jouw cv:

• Afgeronde hbo studie richting bouwkunde en/of financiële richting;

• Ruime werkervaring als projectleider bij een ontwikkelbedrijf of vergelijkbaar.

Meer informatie of direct solliciteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *