Projectmanager Bedrijfsvastgoed

Planoloog

Omdat we blijven doorgroeien, zoekt Wayland Real Estate een zelfstandige en pragmatische projectmanager met goede bouwtechnische kennis.

Je bent in deze functie financieel, organisatorisch en kwalitatief verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van meerdere projecten. Je wordt uitgedaagd met complexe vraagstukken en weet voor alles een oplossing te bedenken. We zoeken een leuke collega die samen met de rest van het team onze ambities waar wil maken!

Wat ga je doen:

Je werkt aan de eerste ideeën over ontwerp, aanbesteding, haalbaarheid, subsidies, duurzaamheid, bouwkosten en bouwlogistiek tot en met de oplevering. Je verdiept je in de belevingswereld en de primaire processen van toekomstige klanten en bent in staat de wensen van de klant te vertalen gedurende het project waarmee je een build to suite product aflevert!

Als projectmanager daag je aannemers, installateurs, adviseurs en andere partijen uit het beste uit zichzelf te halen in het belang van het project. Je stelt planningen en budgetten op en houdt deze onder controle.

Wie ben je:

Je bent een resultaat gedreven pro actieve zelfstarter. Je kent en neemt je verantwoording en gaat lastige situaties niet uit de weg! Je weet hoe projecten geleid en bijgestuurd moeten worden en hoe je de voortgang en financiën op een duidelijke wijze rapporteert. Je houd je op de hoogte van de ontwikkelingen in het vastgoed en weet originele en vernieuwende ideeën toe te passen in de projecten. Je anticipeert op de (toekomstige) behoeften en wensen van jouw (potentiële) klanten. Als geen ander weet je hoe je binnen jouw doelgroep de projecten zo succesvol mogelijk in de markt moet positioneren.

Daarnaast kan je kritisch zijn en durf je te vragen.  

Je hebt een

  • HBO werk- en denkniveau richting bouwkunde en/of financieel
  • Aantoonbare ervaring in projectmanagement
  • Financieel inzicht
  • Organisatie talent
  • En bovenal: doorzettingsvermogen

Wat bieden wij

Je krijgt een passend salaris, laptop, telefoon, auto is bespreekbaar. Daarnaast bieden wij nog diverse secundaire voorzieningen. Het kantoor is gevestigd in Bergschenhoek en er zijn werkplekken op de projectlocaties.

Wanneer je interesse in deze functie hebt, vragen we je uiterlijk 15 april 2022 je motivatie en cv te sturen naar HR@Wayland.nl t.a.v. Els van Hekesen, HR Manager.

Wayland Real Estate en Wayland Developments zijn onderdeel van een innovatieve en slagvaardige mkb-onderneming gevestigd in Bergschenhoek, een 60 jaar oud familiebedrijf. Wil je meer over ons weten? Bezoek dan eens onze websites: waylandrealestate.nl en waylanddevelopments.nl

Een verdiepend ontwikkelassessment maakt deel uit van de procedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.