Vacature: Projectmanager Vastgoed

Zelfstandig je eigen projecten draaien voor gebiedsontwikkeling en vastgoedontwikkeling. Dat is de uitdaging die Wayland Real Estate jou biedt als Projectmanager Vastgoed. Kunnen wij dit aan jouw expertise overlaten?

Wat ga je doen?

Jij, de Projectmanager Vastgoed, bent verantwoordelijk voor het begeleiden van processen in de vastgoedontwikkeling. Jouw focus? Het plan van de tekentafel tot leven brengen en het realiseren van deze plannen. Je krijgt te maken met een diversiteit aan projecten waaronder de gebiedsontwikkeling van bedrijventerreinen/woongebieden, de realisatie van woningbouwprojecten en transformatieopgave naar woonbestemming. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten door heel het land. Afwisseling gegarandeerd!

Zodra de grond verkregen is, kom jij in actie en ga je voorbereidend werk doen. Je stelt bijvoorbeeld een businesscase op t.b.v. de verschillende ontwikkelvarianten. Hierbij werk je nauw samen met je directe collega’s. Daarnaast ben jij de schakel tussen alle betrokken partijen. Je weet exact op welk moment je iemand moet inschakelen. Je haakt architecten, bouworganisaties, de makelaar en andere betrokken partijen aan. Uiteraard zorg je voor een kostencalculatie, houd je de budgettering nauw in de gaten en informeer je de holding en externen over de voortgang van de projecten.

Maar er is meer. In deze functie vervul je ook een adviserende rol naar de Directeur en de Commercieel Directeur. Je ondersteunt hen in de keuze voor nieuwe ontwikkelmogelijkheden. Regelmatig voeren jullie een teamoverleg. De ene keer bestaat dit uit een brainstormsessie en de andere keer houden jullie je bezig met het maken van strategische besluiten. Voornamelijk werk je op onze standplaats in Bergschenhoek. Daarnaast werk je af en toe vanuit de projectlocaties.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf, met veel perspectief. Je werkt in een informele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij een goed salaris dat past bij je ervaring en toegevoegde waarde aan ons bedrijf. Daar bovenop krijg je 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen. Ook is er elke vrijdag een gezamenlijke lunch en borrel met collega’s.

Verder….

• Een fulltime dienstverband;

• Kans om te groeien binnen de organisatie;

• Laptop en mobiel;

• Reiskostenvergoeding;

• Arbeidsvoorwaarden conform cao Glastuinbouw

Wat breng je mee?

Dat je technisch en financieel onderlegd bent vinden wij belangrijk. Daarnaast ben je analytisch en ben je pragmatisch ingesteld. Ook ben je communicatief vaardig en heb je een commerciële instelling.

Daarnaast staat op jouw cv:

• Afgeronde hbo studie richting bouwkunde en/of financiële richting;

• Ruime werkervaring als projectleider bij een ontwikkelbedrijf of vergelijkbaar.

Meer informatie of direct solliciteren

Start verkoop nieuwbouwproject Waddinxveen

nieuwbouwproject Waddinxveen

De verkoop van de 21 energiezuinige en ruime woningen is gestart!

Zaterdag 14 september 2019 is de verkoop gestart van De Warande Noord, een landelijk modern nieuwbouwproject in Waddinxveen. Na het succes van de eerste fase, wordt er nu een nieuw project gerealiseerd aan de Plasweg in de Zuidplaspolder.

Dit deelplan met 21 woningen is -gezien vanuit de Plasweg- rechts gelegen naast de eerste fase en een tussengebied met vrije kavels. In dit plan komen een aantal woningtypes terug uit de eerste fase. Aan de Plasweg worden kavels aangelegd die omgeven worden door water. Zodoende grenst elke tuin van elke woning aan water. De Warande Noord biedt u de keuze uit 21 villa’s en twee-onder-een-kap-woningen in zes verschillende typen. Prijzen vanaf € 499.000 von.

Meer weten over dit nieuwbouwproject in Waddinxveen? Kijk verder op deze pagina en schrijf in voor meer informatie.
Of ga naar Gouwestad makelaardij.


Eerste paal geslagen voor De Warande Waddinxveen


Deze week is de symbolische eerste paal geslagen voor de start van de bouw van De Warande. In deze Waddinxveense wijk “aan de Plasweg” komen 31 nieuwe woningen. Alle toekomstige bewoners waren uitgenodigd en grotendeels aanwezig op het bouwterrein aan de Arie Kempkesweg dat in de buurt van de Plasweg en de Piet Stuurmanweg ligt.

Nieuwe bewoners slaan eerste paal
Twee kinderen mochten uit een helm de kavelnummers trekken van de twee gelukkige bewoners die samen de eerste paal sloegen. Onder het knallen van de confettikanonnen mochten de bewoners van kavel 4 en kavel 30 de eerste paal slaan. Aansluitend was er een borrel waar de bewoners kennis konden maken met hun nieuwe buren. Naar verwachting worden de woningen in het derde kwartaal van 2020 opgeleverd.

Warande Noord
Naast MOOI wonen en De Warande komt er een derde fase genaamd: De Warande Noord. Hier is plek voor 21 nieuwe woningen. Het concept voor de wijk blijft hetzelfde: ruime kavels met huizen die een landelijke uitstraling hebben en gesitueerd zijn aan water en een parkachtige omgeving. De inschrijving voor deze uitbreiding is onlangs gestart en inschrijven is nog mogelijk via www.warandewaddinxveen.nl.

Ontwikkelpartners aan het woord
Voor een succesvolle ontwikkeling zijn goede partners belangrijk. De Warande is mogelijk gemaakt door goede samenwerking met een aantal partners waaronder: Ontwikkelcombinatie Plasweg B.V. (een samenwerking van Wayland Real Estate en Pure Development), Houweling Architecten, aannemer Thuis in Bouwen, Gouwestad Makelaardij en Gemeente Waddinxveen.

Voorrondes WK schapendrijven op LogistiekPark A12 in Waddinxveen

Didi Woning, 18 jaar, fluit wat naar haar border collie. Haar hond snelt weg en drijft de schapen op. Ze fluit en roept nog wat onverstaanbaars naar de hond en de schapen lopen snel naar de volgende plek in het parcours die zij op het oog heeft.

Afgelopen weekeinde vonden op de laatst beschikbare kavel van LogistiekPark A12 in Waddinxveen de voorrondes plaats van het WK schapendrijven dat in 2020 in Engeland zal plaatsvinden. Zo’n 150 deelnemers deden mee aan de voorrondes waarbij de organisatie op zoek is naar de 15 beste schapendrijvers van Nederland. In totaal worden er dit jaar, verspreid over meerdere weekenden, vier voorrondes gehouden. De bedoeling is dat de schapen tijdens de rondes een parcours afleggen terwijl de schapendrijver zelf bij één punt blijf staan. Met fluitcommando’s naar de hond moeten de schapen zo snel mogelijk het parcours goed afleggen.

Wayland Developments sponsort wedstrijdlocatie
Didi Woning komt uit Bergschenhoek en is zelf jaren een enthousiaste schapendrijfster. Ze graast al zeven jaar met haar kudde in de gemeente Waddinxveen. Didi vertelt: “Ik heb vorig jaar Wayland Developments benaderd met de vraag of zij via sponsoring het land op LogistiekPark A12 beschikbaar wilden stellen. Het logistieke terrein aan de Louis Dobbelmannweg voldeed precies aan de eisen voor een wedstrijdveld. En dat was goed. De kudde schapen stond al heel de week op de locatie. Ik, de andere deelnemers uit Nederland en de jury uit Spanje, kijken terug op een geslaagd WK voorronde weekeinde.”