Marketing Medewerker

We zijn met leuke projecten bezig en gaan op korte termijn met nog meer leuke projecten aan de slag. Om ons op marketinggebied te ondersteunen, zowel in de projecten als onze verder positionering in de Vastgoedmarkt, zijn wij op zoek naar een:

Marketing Medewerker

Het ene moment schrijf je een persbericht voor een project dat we gaan uitvoeren en het volgende moment sta je met de voeten in de klei op het bouwterrein om de festiviteiten rondom een eerste paal te regelen. Je hebt ondertussen al het reclamemateriaal, van gadgets tot billboards, geregeld.

Daarnaast heb je ook kennis van online communicatie. Zo weet jij hoe je social media meetbaar effectief in moet zetten. Maak je traffic analyses door het websitebezoek te meten en weet op deze manier het online gedrag van onze doelgroep te doorgronden. Vervolgens zet je deze kennis in voor SEA en/of om de SEO te optimaliseren. Je weet hoe belangrijk merkbekendheid is en wat er moet gebeuren om Wayland Real Estate nog beter te positioneren in de vastgoed markt.

Je werkt nauw samen in een klein gezellig team met Projectmanagers van het Vastgoed team in een mooi ruim kantoor in Bergschenhoek.

Voor gemiddeld 20 uur per week zijn we op zoek naar een proactieve zelfstarter op HBO communicatie niveau. De dagen en werktijden zijn flexibel en spreken we samen af o.b.v. beschikbaarheid en werkdruk. Je weet hoe een project van kop tot staart marketing technisch gecoördineerd moet worden en je haalt voornamelijk energie uit het ‘doen’ (websites, social media, persberichten, etc.). Wij denken dat je daarom minimaal 5 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie bij voorkeur in vastgoed en/of B2B communicatie.

Wij bieden je een passend salaris, stevige laptop, telefoon en nog diverse andere secundaire voorzieningen. Ons kantoor is gevestigd in Bergschenhoek en daarnaast zijn er werkplekken op de projectlocaties.

Wanneer je interesse in deze functie hebt, vragen we je uiterlijk 15 april 2022 motivatie en cv te sturen naar hr@wayland.nl t.a.v. Els van Hekesen, HR Manager.

Wanneer je op voorhand vragen hebt, dan kun je hiervoor contact opnemen op dinsdag of vrijdag met Els van Hekesen, telefoon 010 -521 08 81.

Wil je meer over ons weten? Bezoek dan eens onze website: www.waylandrealestate.nl